SOC!In Romania se afla tot mai multi nebuni si redusi mintali !


Omul din imagine este o persoana cu pseudonimul 'Katalin Talent'. Am primit tot mai multe mesaje de la parinti disperati ca copii lor ar putea urma exemplul oferit de acest orfan si ca copii lor ar putea ajunge pana sa se spanzure pe live .

Mariana, mama lui Andrei ne-a transmis - Cand mi-a aratat Andrei pe aceasta progenitura abandonata, era sa fac infarct. L-am si pedepsit pe Andrei si spart telefonul, pai cum sa poate sa se uite un copil de 11 ani la o persoana care se spanzura pe live? Ce stie un copil de 11 ani ce inseamna o gluma proasta ? Este inacceptabil asa ceva, doar in Romania se poate intampla, eu l-am si dat la politie.

Florin, tatal Denisei ne-a trasnmis - Fata mea mi-a arat cum injura despre Dumnezeu si a venit sa ma intrebe daca este real ce spune acel dobitoc si redus mintal. Eu i-am explicat ca este redus mintal, un copil abandonat de familie si chinuit si din cauza asta a ajuns asa. I-am mai spus si ca nu este normal sa se uite la asa ceva, intrucat este bolnav si nu stie ce inseamna viata si trai omenesc ci doar sa jigneasca si sa traga publicul. Pai cum se poate sa zica ca nu exista Dumnezeu ? El crede ca daca a fost abandonat de familie inseamna ca nu exista Dumnezeu, clar este bolnav mintal, ar trebui internat la spitalul 7.

Jurnalistii nostrii au urmarit unele dintre videoclipurile acestui om pe youtube si au constatat ca intra-devar este bolnav la cap, acesta a fost suprins in diferite ipostaze fiind posedat de demoni care l-au ispitit sa se spanzure in direct. Politia de asemenea s-a auto-sesizat despre aceste activitati si ne-au transmis ca se vor lua toate masurile posibile stoparii acestui tip de continut cu instigare la omor .

Am luat un interviu si unui copil de 10 ani care ne-a explicat ce intelege el din ce face 'Catalin Talent'

Eu ma uit la el ca injura si e prost si se spanzura pe live si face exorcizari si face live pe omegle si mie-mi place sa ma uit la el cand o sa fiu mare vreau sa fiu la fel . - ne-a transmis Madalin, 10 ani.

Dupa acest interviu al lui Madalin, acesta a fost internat la o sectie privata de psihiatrie din muntii retezat de catre parinti acestuia cu scop de a preveni acest lucru .

Jurnalistul Darius a mai constat faptul ca acesta CERSESTE banii pe live-uri, pentru doar 50 euro acesta se spanzura pe live sau se exorcizeaza singur. A mai fost surprins si in ipostaze cand si-a dat foc la casa, si-a dat foc singur, si-a dat foc in baie si alte ipostaze de genul. Medicii psihiatrici avansati ne transmit ca nu exista solutie pentru acest om si ca este o cauza pierduta .

De asemenea, prea-inaltul Rege la patriarhiei Pocaiti ia transmis ca el crede ca mai are o speranta pentru el daca se pocaieste .

Catalin vazut dupa ce s-a intalnit cu Tatal unui baiat care-l vizionase

Posted in:

Stiri Noi