Archive (January 2020)S-au lansat noile peturi cu chistoace, gata pentru a fi comercializate.

Am luat si niste interviuri ale unor vanzatori respectiv cumparatori, sa vedem ce au avut de zis acestia :

Giovanni, Vanzator - E bune tigarile astea poti ai mai multe variante de facut cu ele, poti sa fumezi asa sau iti dam si ziar sa faci o penala din ea iesi mai ieftin

Ionut - Bosketar - Cumparator - Is mai bune ca alea din magazin intr-un pet dinasta nu fumez doar un fel de tigari am de toate si ce nu se gaseste in magazin

Aceste peturi se pot achizitiona din fata primariei capitalei . Va recomandam sa aveti un cutit cu dumneavoastra in caz de interventie cu forta ale vanzatorilor peste cumparatori pentru a evita disparitia portofelelor inainte de achizitie .


Guvernul a anuntat ca noile indicatoare rutiere vor fi ilustrate prin maturi cumparate de la doina din cot.


Cartea POLA este acum disponibila pentru fumatorii prosti care vor sa afle cat sunt de destepti. Pretul acesteia este de doar 49,99 lei tva inclus. Bine inteles ca nu se emite bon fiscal sau garantie la bani astia .

Avem si cateva interviuri ale cumparatorilor

Alin 'De cand am cumparat aceasta carte, am observat un magnific efect asupra portofelului, acesta a fost mai sarac cu 50 lei - ne-a transmis Alin fericit .
Alupigus ne-a transmis 'Un efect imediat! De la 2 pachete fumate pe zi, am ajuns sa fumez doar 60 tigarete intr-o zi. Va recomand. ne-a transmis alupigus.


Guvernul Orban a anuntat ca incalzirea pe timp de iarna este asigurata an de an, gratis.
Fiecare cetatean roman cu drepturi poate merge de dimineata de la 6 pana seara la 11 in mall, unde caldura este gratuita, ba mai mult decat atat, si internetul este gratuit .
Pe timp de noapte fiecare isi permite o sticluta cu mona care sa-i asigure caldura, ne-a transmis Firea .


Firea a anuntat ca in Bucuresti nu sunt probleme cu caldura ci cu frigul .
Aceasta a afirmat :

Noi n-avem probleme cu frigul, putem cumpara caldura din magazin la doar 2,5 lei. Te incalzeste pentru 3 zile o sticluta de mona sau chiar si una de saniuta. Nu indrazniti sa ma contraziceti ca chiar in noaptea de anul nou am probat.

Insa avem o problema cu frigul, daca vine caldura nu va mai cumpara nimeni caldura, o sa facem o solicitare catre Polul nord sa acopere Bucurestiul tot anul ca sa asiguram caldura .


Iliescu vrea sa-si mai acorde un mandat, ieri-noapte iesind in strada la ora 00:00 crezand ca e Revolutie, urland afirmatia 'Acum vin, vin sa iau puterea' .

Partidul National Comunist va ureaza paste fericit !